Alle Realistische Dildo's online

Realistische Dildo kopen? Alle Realistische Dildo's Online

Realistische dildo’s voor het echte gevoel!

Een realistische dildo is een dildo met eikel en aders langs de schacht. Deze dildo’s zijn qua gevoel niet van acht te onderscheiden en zijn daarom ook erg populair. In ons assortiment zijn zowel dildo’s met als zonder scrotum verkrijgbaar. Ook hebben wij realistische dildo’s met zuigvoet waardoor je deze handsfree kan gebruiken. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment realistische dildo’s er zit er zeker één tussen die voor jou is weggelegd.

Realistische dildo met zuignap

In deze categorie hebben wij ook dildo’s met zuignap. Sterker nog de meeste realistische dildo’s zijn met zuignap. De zuignap kan je makkelijk op een vlakke ondergrond plakken, zoals op tafel, de muur of nog beter, op de tegels van de douche. Op deze manier heb je je handen vrij om nog meer erogene plekjes van je lichaam te stimuleren.

Realistische spuitende dildo

De vorm, de aders en de eikel van een realistische dildo maken het al erg realistisch, maar een spuitende dildo maakt het natuurlijk helemaal af. Het spuiten is mogelijk doordat er aan de onderkant van de dildo een flesje met namaak sperma te bevestigen is. Op het moment dat er in dit flesje geknepen wordt zal de dildo klaarkomen.

Online een realistische dildo kopen?

Van plan een realistische dildo te kopen? Bestel deze dan direct online in onze online dildo sexshop. We hebben een uitgebreid assortiment dildo’s en zeker één die bij jou past. Bestel eventueel gelijk wat glijmiddel zodat je na ontvangst direct optimaal kunt genieten van je super echte dildo.

Voor alle realistische dildo’s geldt: voor 22:30 uur besteld is de volgende dag discreet verzonden in huis.

You've just added this product to the cart: