Alle Metalen Dildo's online

Metalen Dildo Kopen? Alle Dildo's van Metaal Online

Metalen Dildo’s

Een metalen dildo is een dildo gemaakt van hoogwaardige verschillende metalen. Over het algemeen worden deze dildo’s gemaakt van edelstaal, roestvrij staal, aluminium of normaal metaal. Edelstaal is een chique naam voor hoogwaardig roestvrij staal en is sterk, zuiver en ziet er ook nog eens super mooi uit. Wat een echte voordeel van metalen dildo is dat het hygiënisch is en makkelijk schoon te maken en te houden is met wat toycleaner.

Goedkope Metalen Dildos online kopen?

Van plan een goedkope metalen dildo te kopen? Bestel deze dan gemakkelijk in onze online dildo shop. We hebben een uitgebreid assortiment dildo’s en zeker één die bij jou past. Bestel eventueel gelijk wat glijmiddel zodat je na ontvangst direct optimaal kunt genieten van je mooie metalen dildo.

Voor alle metalen dildo’s geldt: voor 22:30 uur besteld is de volgende dag discreet verzonden in huis.

Waarom een metalen dildo kopen?

Dildo’s van metaal kunnen gebruikt worden voor zowel anale als vaginale stimulatie en zijn heel makkelijk schoon te maken. Een metalen dildo is niet poreus en super sterk. Op een normale dildo kunnen zich makkelijker virussen en schimmels nestelen maar met een dildo van metaal gaat dat een stuk moeilijker waardoor deze veel langer meegaat dan een normale dildo. Deze metalen dildo’s zijn temperatuur gevoelig net als een glazen dildo en kunnen dus verwarmd of gekoeld worden onder de kraan. Dit zorgt voor een nog intensere ervaring. Wij raden aan om bij alle dildo’s een toycleaner erbij te bestellen zodat je deze gelijk goed kan onderhouden.

You've just added this product to the cart: