van stotende Buttplugs tot vibrerende buttplugs

Anal Beads bestellen? Anal Beads koop je eenvoudig online bij Dildo Kopen

Buttplug

Een buttplug, ook wel anaal plug, kont plug of gewoon plug genoemd, is een voorwerp dat anaal wordt ingebracht om de anus af te sluiten. Een buttplug heeft een tapse vorm en een breed uiteinde. Het brede uiteinde van de buttplug voorkomt dat de plug door de bewegingen van de spieren van zowel de aars als de darm bij de anus naar binnen ‘gezogen’ wordt. Wij hebben een ruim buttplug assortiment waaronder buttplugs die oppompbaar zijn, buttplugs met een vibrator en zelfs buttplugs met een staart. Bestel je buttplug dus veilig, snel en discreet bij Dildo Kopen!

Buttplugs voor anaal genot ‒ Dildo shop

Er zijn uiteenlopende soorten en maten buttplugs op de markt. Dildo webwinkel Dildo Kopen heeft zich toegespitst op speciale buttplugs. Hierbij valt onder meer te denken aan zwarte buttplugs met een lak, leer of latex look. Sommige zwarte buttplugs hebben een zweepstaart, pompje of andere aanvullende feature of eigenschap voor extra genot. Kortom: bij Dildo Kopen vind je anaal plugs die je nergens anders tegenkomt.

Buttplug ‒ Zwarte buttplugs in allerlei uitvoeringen

Een buttplug (anaal plug) is een seksspeeltje voor anale penetratie en stimulatie. Het voordeel van een buttplug is dat deze ‒ dankzij de taps toelopende vorm ‒ niet eigenhandig wordt “uitgeduwd”. Het uitgebreide assortiment aan zwarte buttplugs van Dildo Kopen bestaat niet enkel uit “standaard buttplugs”, maar ook uit vibrerende buttplugs, opblaasbare buttplugs, puntige buttplugs, bolvormige buttplugs en anal plugs in allerlei afwijkende vormen.

Buttplug De lekkerste Buttplugs online

Soorten buttplugs

Buttplugs worden zowel door homo’s, lesbiennes of hetero’s gebruikt en zorgen gegarandeerd voor een extra dimensie tijdens de sex, of het nou met jezelf of met je partner is. Hoewel een buttplug wel een beetje op een dildo lijkt is de buttplug doorgaans korter dan een standaarddildo en heeft hij een tapse vorm. In tegenstelling tot dildo’s en vibrators hebben buttplugs een breed uiteinde.

  • De standaard butt plug om de anus af te sluiten.
  • Een buttplug met trilfunctie voor nog meer anaal plezier.
  • De buttplug die je zelf op kunt pompen voor een heerlijk vol anaal gevoel.
  • Door een buttplug in combinatie met een cockring beweegt alles heerlijk mee wanneer je bezig bent.

Er bestaan ook buttplugs die oppompbaar zijn, en buttplugs met een vibrator. Buttplugs worden vervaardigd in vele soorten, kleuren, formaten en materiaalsoorten. Sommige lijken op een echte penis, terwijl anderen buttplugs een geribbeld of golvend oppervlakte hebben. De meeste buttplugs hebben echter een tapse vorm. Buttplugs zijn te koop in verschillende materialen, zo is er de siliconen buttplug, PVC buttplug, glazen buttplug, aluminium buttplug, stenen buttplug, edel metalen buttplug of de buttplug van zacht jelly materiaal.

You've just added this product to the cart: