Anal Beads

Anal Beads bestellen? Anal Beads koop je eenvoudig online bij Dildo Kopen

Anal Beads is een stevige anale kralenketting

Anal Beads zijn een sextoy bestaande uit meerdere bollen (beads) die in een serie met elkaar verbonden zijn. De anal beads worden één voor één via de anus in het rectum ingevoerd en vervolgens, afhankelijk van het gewenste effect, met verschillende snelheden verwijderd. Meestal worden de anal beads tijdens het orgasme verwijderd om het hoogtepunt vele malen intenser te maken. Degenen die gebruik maken van anal-beads genieten van het aangename gevoel dat zij ervaren als de beads de smalle ingang van de anus passeren.

Diameter Anal Beads

Anal beads zijn beschikbaar in een breed scala van maten, met individuele beads met een diameter van slechts 2.5 cm tot 12.5 cm en meer. De meeste gebruikers genieten van beads met een diameter van rond de 4.5 cm. Het grootste deel zal door ervaring avontuurlijker worden en na verloop van tijd grotere maten proberen voor nog meer plezier.

Anal Beads De lekkerste anaal kralen

Het materiaal van de beads

Anal beads zijn meestal gemaakt van siliconen, plastic, rubber, latex, glas of metaal en eindigen met een ring of soortgelijke greep ontworpen om de anal beads uit de anus te trekken. Het doel van deze ring is om te voorkomen dat het seks speelgoed volledig door het rectum wordt binnen, evenals voor het verwijderen van de beads.

Soorten Anal Beads

De beads kunnen ofwel flexibel met elkaar worden gekoppeld, in welk geval afzonderlijk anaal moeten worden ingebracht, of door een dunne schacht, in welk geval ze in één keer in de anus kunnen worden geduwd. Beide zijn vormen van de seksuele kunst van “beading off”.

Extra intens orgasme door anal beads

De vele zenuwuiteinden van de sluitspier zorgen zowel tijdens het inbrengen en verwijderen voor sensationele opwinding. Grotere beads kunnen een heerlijke druk uitoefenen terwijl ze in het rectum aanwezig zijn. Sommige anale beads zijn verbeterd met trillingisolatie voor geavanceerde niveaus van plezier.

Ervaar hoeveel intenser je orgasme kan zijn door je partner de anal beads op het moment van klaarkomen gelijktijdig uit je anus te laten trekken.

You've just added this product to the cart: